Veckan med stort V

By Brink_ÖRS tisdag 17 maj 2016
Kära Röd Sockor!

Efter en hårdförsäsong av träning är snart Veckan med stort V här. Veckan som gör att årets 51 övriga veckor endast känns som en transportsträcka till Veckan. Veckan då vi äntligen får leva ut våra riktiga jag, det där jaget som vi gömmer så gott det går resten av året. Det är i skrivande stund 9 dagar 18 timmar 33 minuter 30 sekunder tills Ö-vik Red Socks svingar sitt första slagträ i Brännbollsyran 2016 och operation ”Färga ängarna röda” inleds ännu en gång. Den hårda försäsongsträningen är över och likt kosläppet på Lantbruksskolan i Svalöv får vi Röd Sockor äntligen springa ut på ängarna och vistas i vårt rätta element. Mycket har hänt under året som gått och diverse barnafödslar och svensexor har gjort att det blivit lite rotation i trupperna och vi kommer att återkomma med presentationer av våra nya ansikten i senare inlägg. Men glädjande är att både Red och White kommer att kunna ställa upp med fulla lag under nästa helg.

Ytterligare en glädjande nyhet är att Ö-vik Red Socks inför Yran 2016 har knutit till sig en ny sponsor. Precis som tidigare år har föreningen varit väldigt selektiva i vårt arbete kring sponsorer och vårt varumärke. Anbuden under året har varit många och i slutändan valde vi dock att ingå samarbete med ett bolag. Vi kan stolt meddela att Ö-vik Red Socks i Yran 2016 kommer att spela i röda (SJÄLVKLART!) fotbollsstrumpor levererade av Nike. Återigen är visar Ö-vik Red Socks sin genomslagskraft inom brännbollen och knyter till sig den tyngsta samarbetspartnern inom svensk Brännboll.

Speltiderna för Ö-vik Red Socks kommer att vara 9.30 och 12.30 fredagen den 27 maj, eventuellt slutspel inleds 10.00 alternativt 10.30 på lördagen den 28 maj.

Det kommer att komma ut mer ingående information kring nästa vecka under de kommande dagarna fram till nästa torsdag så håll ögonen öppna och glöm inte att titta på bloggen.

// GM

No Comment to " Veckan med stort V "