Grupperna är lottade!

By Brink_ÖRS lördag 21 maj 2016
Vid 19 tiden igår kväll genomfördes årets lottning av Brännbollsyran 2016 års grupper. Nytt för året var att man från arrangörernas håll valde att live-sända lottningen via Facebook. Flera medlemmar från föreningen satt som klistrade framför denna spännande tillställning. Nervositeten inför att veta våra motståndare var stor och vi fick vänta länge på att få höra våra namn.

Red inleder sin resa mot seedning klockan 9.00 på fredag 27/5 i pool Vit 10 som ser såhär:

One Hit Wonders
Det Andra Laget
Hemavans Fjällcenter
Ö-vik Red Socks Red

Inget av lagen är sedan tidigare kända för föreningen och gruppen ser på förhand väldigt oviss ut och den riktiga utvärderingen av gruppen får vänta till fredag. Men visst är vi säkra på att Red ska ta sig vidare och kämpa om en seedningsplats även i år.

White inleder sitt gruppspel och sin resa mot ny seedning klockan 12.30 på fredag 27/5 i pool Vit 1 som er ut enligt följande:

Team Festivalpodden
Årsmark
Samlaget
Ö-vik Red Socks White (25)

På pappret så är det detta en något svårare grupp men två lag som är kända sedan tidigare. Årsmark innehåller BCZ's Peter Arkhults bror och laget skall enligt ej namngivna källor vara ett lag som ligger runt topp 60 i Yran. Samlaget är ett klassiskt namn i Yran men bakgrunden bakom namnet är okänt och så även kvalitén. Team Festivalpodden är ett gäng musikfantaster som reser runt landet för att besöka festivaler. Vi hoppas att White skall klara av detta och ta sig segrande ut denna grupp.

Slutspelsträdet kommer att lottas under dagen vilket kan leda till några ändringar i poolernas placering men grupperna i övrigt kommer inte att ändras. När lottningen av slutspelsträdet är klart kommer vi at återkomma med en djupare analys kring Red och Whites vägar till seedning.

// GM



No Comment to " Grupperna är lottade! "